Bestellijst

Bestellijst

Boekbindwerkplaats

Cursuscode: 7151

In de Boekbindwerkplaats kan iedereen die de cursus Boekbinden heeft gevolgd oefenen met zijn eigen projecten. Of je nu wilt experimenteren met de klassieke bindwijzen of dat ene oude fotoalbum opnieuw in leer wilt binden... Alles kan en er is goede begeleiding. 

• Het basismateriaal (ca € 17,50 bij normaal gebruik) is bij de cursusprijs inbegrepen. Extra benodigdheden zoals leer, handmarmers of handgereedschappen kun je in overleg met de docent aanschaffen. 
• Het is mogelijk om voor een gedeelte van de cursus in te schrijven. Informeer naar de mogelijkheden via secretariaat@vua-ams.nl.

Woensdag 23 januari 2019
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 305,00
Dhr. W. (Willem) Koeberg
10:00 - 12:30
Locatie: Bos en Lommerplein 176 (klik hier voor de adres gegevens)
W. (Willem) Koeberg
Willem Koeberg is via de analytische chemie, maatschappelijk werk bij de reclassering, terechtgekomen in de uit de hand gelopen hobby: boekbinden en omstreken. Hij verzorgt al jarenlang de cursussen Boekbinden voor beginners en de Boekbindwerkplaats bij Volksuniversiteit Amsterdam. Al meer dan 30 jaar bestaat daarnaast Binderij Willem Koeberg. Zijn interesses: film, boeken. (literair, Reve adept) www.boekeninbinden.nl