Talen

Een taal leer je bij de Volksuniversiteit

Het nieuwe taalaanbod staat vanaf half juli weer op onze website. Elke taalcursus bestaat uit 12 lessen van ieder 1,5 uur. Na die twaalf lessen kun je vanaf begin januari 2018 meteen verder gaan met de volgende reeks van 12 lessen. Ook is het mogelijk bij sommige talen om eind oktober alsnog te beginnen met een intensieve taalcursus van 12 lessen waarbij je twee keer per week 1,5 uur les hebt. Kortom keuze genoeg.

Voor de cursussen op niveau I heb je geen voorkennis nodig en kan je vanaf half juli meteen inschrijven op www.volksuniversiteitamsterdam.nl.
Bij cursussen op een hoger niveau  is het raadzaam om langs te komen op de Talenmarkt op 2 september, op de locatie Bos en Lommerplein 176, tussen 12 en 16 uur. Je kunt dan overleggen met de docent welk taalcursus bij je past. Uiteraard hoef je niet langs te komen op de Talenmarkt als je afgelopen seizoen al een taalcursus hebt gedaan. Mocht 2 september niet uitkomen dan zijn er andere intake mogelijkheden. Meer informatie over de Talenmarkt staat vanaf half juli op onze website, de data van de overige intake data zijn dan ook bekend.

● Sommige cursussen starten later in het jaar. Op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.