Talen

Een taal leer je bij de Volksuniversiteit

In mei vind je bij de Volksuniversiteit Amsterdam conversatiecursussen op elk niveau. Verbeter je woordenschat in een korte conversatiecursus Engels, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Spaans of Zweeds. Je kunt ook meedoen aan een vakantiecursus Chinees, Italiaans of Grieks.
Wil je net voor de zomer niet alleen je woordenschat verbeteren maar ook de grammatica van Engels, Frans of Spaans beter onder de knie krijgen, doe dan mee aan een van de intensieve cursussen. Leer in twaalf lessen in zes weken tijd, hetzelfde als in de 24 weekse cursussen.  Je kunt kiezen voor de cursus English Elementary Super Intensive, Frans snelcursus I of Spaans Basico I Super Intensivo.

Schrijf je in
Kies een cursus van de kolom ‘Rubrieken’ aan de rechter kant van deze pagina. Voor nieuwe Nederlanders start een nieuwe reeks Nederlands als tweede taal (NT2).

Gratis spreekuren
Ook als instromer ben je van harte welkom. Weet je niet op welk niveau je kunt instappen? Kom dan naar een intake op het Bos en Lommerplein. Alle informatie omtrent de gratis spreekuren (intakes) vind je hier.

● Sommige cursussen starten later in het jaar. Op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.