korte cursus edelsmeden zilveren ring maken uit plaat en draad: een professionele ring aan je vinger die jezelf hebt gemaakt dat kan als je bij ons lessen edelsmeden volgt die gegeven worden door edelsmeden uit bedrijfsleven tijdens 6 lessen maken we zilveren ring uit draad en plaat met cabochon steen...

Korte cursus Edelsmeden: zilveren ring maken uit plaat en draad

Een professionele ring aan je vinger die jezelf hebt gemaakt! Dat kan als je bij ons de lessen edelsmeden volgt die gegeven worden door edelsmeden uit het bedrijfsleven.
Tijdens de 6 lessen maken we een zilveren ring uit draad en plaat met een (cabochon) steen.
Een aantal technieken zoals zagen, vijlen, schuren het leren omgaan met de diverse soorten tangen om het zilver onbeschadigd te buigen, het zetten van de steen met een gladomzetting en hoogglans afwerken komen allemaal aan de orde.

De lessen zijn juist ook voor beginners en voor hen die nog nooit eerder een steen hebben gezet. De lessen worden klassikaal gegeven met veel persoonlijke begeleiding. Deze technieklessen worden ondersteund met theorie.
De kosten voor het materiaal, het zilver en de steen, is ± € 25 (afhankelijk van de metaal-marktprijs, de keuze van de steen, schuurlatten). De materialen schaf je aan tijdens de les bij de docent.

De 6 lesdagen zijn op woensdagmiddagen 11 en 18 oktober en 1, 15, 22 en 29 november van 14:30-17:00 uur.

Cursuscode 3176

Groep 1

Deze cursus bestaat uit: 6 lessen van 2,5 uur vanaf woensdag 11 oktober 2017 om 14:30 uur.
Cursusprijs: € 252,00
Docent: Mw. A. (Anke) Akerboom
Locatie: Pieter Aertszstraat 119-c 1074 VR

Deze cursus is al begonnen,
online inschrijven is niet meer mogelijk