gooi roer om ga leven : bij alles wat je doet voel je dat je bezig houdt ergens onbezonnen aan beginnen is er niet bij je analyseert alles in je hoofd voor en tegens je ziet op tegen dingen bang dat je niet gaat lukken of dat je faalt ook vraag je je vaak af of je allemaal...

Gooi het roer om. Ga leven!

Bij alles wat je doet, voel je dat het je bezig houdt. Ergens onbezonnen aan beginnen is er niet bij. Je analyseert alles in je hoofd, de voor en de tegens, je ziet op tegen de dingen, bang dat het je niet gaat lukken, of dat je faalt.
Ook vraag je je vaak af of je het allemaal wel goed doet en wat mensen van je denken.
Je bent bang je mening te geven, dus houd je je vaak maar op de achtergrond.
Hier wil je vanaf, je wilt gewoon kunnen leven zoals jij wilt en je eigen keuzes maken en je veel minder aantrekken wat de buitenwereld van je vindt en gewoon kunnen en durven zeggen wat je van iets vindt. Je wilt gehoord/gezien worden.
Je wilt gelukkig zijn met wie je bent, je leven leiden zonder je al te veel zorgen te maken over iets.

In deze workshop ga je leren naar jezelf te kijken. Hoe kom ik op anderen over, is dat gelijk zoals ik mijzelf zie? Wat zou ik aan mijzelf willen veranderen?Je gaat je bewust worden wat angst met je doet en hoe je die angst kan gaan omzetten naar kracht. Je krijgt lef om het roer om te durven gooien, je bent klaar om Echt daadwerkelijk te gaan leven. Meer onbezonnen, minder zorgend makend, je bewust geworden dat je het leven niet kunt controleren en door juist die controle achterwege te laten het leven zich ten volle in positiviteit aan jou aanbiedt. In deze workshop ga je leren naar jezelf te kijken. Ga je inzien waardoor het komt dat je nu zo n het leven staat en het leven je maar niet geeft wat je eigenlijk zo graag zou willen. Zie je in dat jij het zelf bent die het leven tegenhoudt en je maar een hele kleine verandering hoeft toe te passen om het roer om te gooien en te gaan leven!

Cursuscode 1353

Groep 1

Deze cursus bestaat uit: 1 les van 2 uur op woensdag 11 oktober 2017 om 19:30 uur.
Cursusprijs: € 35,00
Docent: Mw. Y. (Yvonne) Witteveen
Locatie: OBA, Javaplein 2 1094 HW

Deze cursus is al begonnen,
online inschrijven is niet meer mogelijk