verbindend communiceren: we leggen zo snel bal bij ander jij doet dit en jij helpt me nooit jij bent er niet voor mij etcof er wordt uberhaupt niet meer met elkaar gecommuniceerd het is kunst om vanuit jezelf vanuit je gevoel te gaan communiceren en dat is kunst op zich...

Verbindend communiceren

We leggen zo snel de bal bij de ander: jij doet dit en jij helpt me nooit, jij bent er niet voor mij, etc.....of er wordt überhaupt niet meer met elkaar gecommuniceerd. Het is de kunst om vanuit jezelf, vanuit je gevoel te gaan communiceren en dat is een kunst op zich. Leg je de bal bij een ander neer, voelt dat als een aanval. Door vanuit jezelf te communiceren, door aan te geven wat iets met je doet, verbind je je met die ander, stel je je open, zodat de ander ook open staat voor een gesprek. 

In de workshop bestaat het eerste gedeelte uit, inzicht krjgen in verbindend communiceren en waarom dat zo belangrijk is. Leer je aan de hand van het oefenen door middel van rollenspel hoe je verbindend kunt communiceren in het tweede gedeelte. Je krijgt inzicht in hoe de meeste conversaties verlopen, wat dat met een ander doet en hoe of je op een andere manier kunt communiceren, waardoor je zelf lekkerder in je vel komt te zitten en je echt met de ander verbindt. Gevolg, innerlijke vrijheid.

Cursuscode 1354

Groep 1

Deze cursus bestaat uit: 1 les van 2 uur op woensdag 18 oktober 2017 om 19:30 uur.
Cursusprijs: € 35,00
Docent: Mw. Y. (Yvonne) Witteveen
Locatie: OBA, Javaplein 2 1094 HW