Dutch NT2 Basic I intensive

Yes, almost every Amsterdam local speaks English. But why not try to get more out of your life in the city? In this beginners course, the grammar of Dutch language will be explained in English. Learn to speak and read simple sentences. Become an Amsterdammer!

• Lessons are scheduled on Tuesday evening and Thursday evening.

• Book: Nederlands in gang, chapter 1-6, ISBN 9789046905609, (3e druk 2017, nieuwe druk - latest version), Coutinho, € 42,95.   Buy the book here

Dinsdag 12 maart 2019
11 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs A. (Annelies) Vermeulen, Dhr. M (Marco) van Lookeren Campagne
Boek: Nederlands in gang, 3e druk 2017 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
drs A. (Annelies) Vermeulen
Annelies Vermeulen (1960) Ik heb Nederlands en Algemene Taalwetenschap gestudeerd. Na mijn studie heb ik als NT2-docent bij de Volkuniversiteit gewerkt. Dit combineerde ik met mijn baan als communicatie- en management trainer bij een groot bedrijf. Omdat ik veel reisde voor mijn werk als management trainer heb ik mijn lessen voor de Volksuniversiteit toen stopgezet. Na 25 jaar ben ik sinds najaar 2009 weer terug bij de Volksuniversiteit. Met veel plezier als NT2-docent. Ik geef ook privé-lessen en werk daarnaast voor een uitgeverij. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat studenten zo veel mogelijk praten, waarbij grammatica natuurlijk wel de basis vormt. Ik zoek naar onderwerpen waar men graag over praat: hobby???s, favoriete gerechten, eigen cultuur, vakantie, invulling van je weekend, ergernissen, wensen. Mijn favoriete tijdbesteding: lezen, koken, reizen en door de stad fietsen.
M (Marco) van Lookeren Campagne