Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht

Als mens zet je verschillende kwaliteiten in: ratio, voelen en je eigen wijsheid. Ben je (hoog) gevoelig, dan is dat niet zo simpel. Dan kan voelen eerder een last zijn dan een lust. Je gevoelens gaan dan met je aan de haal. Je wordt geleefd.

Je kunt in de val trappen om je gevoeligheid te bagatelliseren. Immers, bij succesvol zijn 'hoort' dat helemaal niet en ben je zogenaamd zwak als je gevoelig bent. Zo kun je afdrijven van je eigen authenticiteit, terwijl acceptatie van wie je in essentie bent de sleutel is tot een gelukkig en verbonden leven…

In deze cursus ga je oefenen met het volgen van je gevoel. Met ervaringsgerichte oefeningen 'by-passen' we je hoofd en je ervaart nog dieper hoe we voorbij woorden met elkaar verbonden zijn. Hoe je kunt doen wat voor jou klopt, in plaats van te doen wat 'moet'. Als je bewust gaat ervaren ontstaat er een staat van presence, oftewel in het NU zijn.

Maandag 13 mei 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Annelita) Reinders
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Annelita) Reinders
In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik ook als organisatie adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven bij hun ontwikkelingsvragen. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf.