Your cart

Your cart

Spaans 3 intensief

Course code: 6812
07
May

Beginniveau A1.2- Eindniveau A1.3 Europees Referentiekader (ERK).

¿Cómo dices? ¿Puedes repetirlo por favor? Na deze intensieve vervolgcursus* hoef je dat nauwelijks meer te vragen. Je weet genoeg van de grammatica en kent genoeg woorden om je te redden in alledaagse situaties. Je leert o.a. te bestellen in restaurants en bars, over je stad, je buurt en je huis te praten en te vertellen wat er gebeurd is of wat je gedaan hebt. De cursus heeft een pittig tempo. Reken op twee a drie uur huiswerk per week. 

* Dit is een vervolg op de cursus Spaans 1 en 2 Intensivo die in september is gestart, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo'n 30-35 uur Spaanse les hebben gehad.

• Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 7-9), cursusboek + bijlage van 110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies, ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90  Koop je boek hier.

Enroll
Dinsdag 7 mei 2019
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.