ALLE CURSUSSEN AFGELAST/ ALL COURSES CANCELLED

zondag, 15 maart, 2020

Beste cursist,

Tot onze spijt moeten we u berichten dat we besloten hebben alle lessen van de Volksuniversiteit Amsterdam tot nader orde te staken. Aangezien het Corona virus zich verder verspreidt zijn extra maatregelen noodzakelijk om bij te dragen aan de veiligheid van cursisten, docenten en medewerkers.

Gedurende de komende week gaan we alternatieven onderzoeken. We berichten u daarover in de loop van aanstaande week. Een alternatief is online lessen geven zolang de scholen en bibliotheken dicht zijn. Deze komen dan tijdelijk in de plaats van de reguliere lessen.

We berichten u snel.

Met vriendelijke groeten,

Rens Koole

Directeur Volksuniversiteit Amsterdam

Dear student,

Unfortunately we have to infomr you that all our courses have been halted as of today. Due to the spread of the Corona virus these measures are necessary for ‘social distancing’. During the next week we will study alternatives, like online lessons fort he time of the lock down of schools and libraries. We will inform you of the next steps during next week.

With kind regards,

Rens Koole