Bestellijst

Bestellijst

Architectuur

Kennismaken met bekende en minder bekende bouwwerken in Amsterdam? Onze online lezingen vertellen alles over de prachtige architectuur van ons mooie Amsterdam. Bekijk je de verborgen parels van Amsterdam liever met eigen ogen? Onze wandelingen door Amsterdam leiden je langs de mooiste en opvallendste plekken van onze schitterende stad. Onze docenten delen graag hun kennis over oude en moderne architectuur in Amsterdam. 

Het aanbod wandelingen en lezingen over architectuur in Amsterdam wordt regelmatig aangevuld: hou onze website in de gaten voor updates. Sluit je aan en verdiep je in de architectuur van Amsterdam!

Een lezing over de meest duurzame projecten van Amsterdam.

Maandag 24 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Mw. drs S. (Suzanne) Roelofs

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Architectuur in Amsterdam

Architectuur lezingen en wandelingen -Amsterdam

Architectuur van Amsterdam - het is een onderwerp waar we niet over uitgepraat raken. Als Volksuniversiteit Amsterdam zijn we gek op onze stad en de prachtige gebouwen die het herbergt. Onze docenten vertellen je graag alles over de architectuur van Amsterdam door de eeuwen heen: van moderne architectuur tot de architectuur van de Gouden Eeuw. Kies een online lezing of een wandeling met als thema architectuur van Amsterdam en laat je verrassen door al het moois dat onze stad ons te bieden heeft!

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 24 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!

Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.