Bestellijst

Bestellijst

Boeken bij taalcursussen

De boeken die worden gebruikt staan bij elke taalcursus vermeld.
De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. Je wordt aangeraden om de boeken niet eerder dan de eerste les te gebruiken en de bon goed te bewaren. Mocht je cursus niet doorgaan, kun je de boeken retourneren.
Je wordt verzocht de boeken op de eerste les bij je te hebben.


Boekwinkels die de boeken verkopen zijn:

Boekhandel Scheltema op het Rokin 9 heeft alle boeken die bij de taalcursussen van Volksuniversiteit Amsterdam worden gebruikt op voorraad, op de derde verdieping in de winkel.
Website van boekhandel Scheltema

Bij Intertaal, de taalspecialist en leverancier aan vele Volksuniversiteiten, kun je de meeste boeken die bij de taalcursussen worden gebruikt online bestellen. Indien voorradig heb je na online bestelling de volgende dag de boeken in huis.
Website van boekhandel Intertaal

Waterstones Booksellers is een grote Engelstalige boekhandel in Amsterdam op de hoek van Kalverstraat en 't Spui.
Waterstones heeft alle boeken die bij de cursussen Engels gebruikt worden tegen scherpe prijzen.
Je krijgt 10% korting op cursusboeken en verwante lesmaterialen op vertoon van je bewijs van inschrijving en je kunt gebruik maken van de Loyalty card en de stempelkaart.De drie boeken voor de English Literature Reading Group zijn te koop voor de speciale prijs van € 30,- in plaats van € 38,25.
Het ruilen van boeken of geld terug is altijd mogelijk mits ongebruikt en in goede staat en op vertoon van de kassabon. Dit geldt ook voor afgelaste cursussen.

Let op: zij verkopen niet de boeken voor de cursussen NT2 en de andere talen.

Waterstones Booksellers
Kalverstraat 152
1012 XE Amsterdam
Tel 020 6383821
website: Waterstones


El Rincón del Libro is de enige Spaanstalige boekhandel in Nederland. Voor al je cursusboeken en aanvullend oefenmateriaal Spaans, maar ook voor je eerste leesboekjes, kinderboeken, romans en welk ander genre ook. Omdat we jarenlange ervaring hebben met taalverwerving Spaans, kunnen wij je graag en goed adviseren.
website: El Rincón del Libro | e-mail: info@elrincondellibro.nl | tel: 06-21983372