Bestellijst

Bestellijst

Basisworkshop fotografie

Cursuscode: 3228
28
sep

In deze basisworkshop leer je om betere foto's te maken. Wat kun je met de Av (of A) stand en de Tv (of S) stand van je camera? Al fotograferend leer je verschillende middelen in te zetten.
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen! Er is geen voorkennis nodig, maar enige beheersing van je camera is handig. Na deze workshop kun je bekijken of een complete basiscursus fotografie misschien iets voor je is.

• Geen voorkennis nodig.
• Meenemen: camera (liefst een kleinbeeld spiegelreflex of een Systeemcamera) met geheugenkaart, volle accu, gebruiksaanwijzing en, als je hebt, een statief, draadontspanner en reservebatterij.
• We verzamelen buiten naast de ingang van Stayokay Vondelpark. Let op: kom op tijd: zorg dat je ongeveer 10 minuten van te voren aanwezig bent! Na een korte inleiding gaan we op locatie fotograferen.

• Er is keuze uit meerdere data, zie rubriek Fotografie

Schrijf je in
Zaterdag 28 september 2019
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 75,00
Mw. D. (Didy) van der Veen
11:00 - 15:00
Locatie: verzamelen bij Stayokay Vondelpark, naast de ingang (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Didy) van der Veen
Didy van der Veen is fotografe, ze studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK). Ze werkt in opdracht als portret ??? en illustratief fotograaf en maakt autonoom vrij werk. Daarnaast is ze afgestudeerd als eerstegraads Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Interesses: Beeldende Kunst, Kunstgeschiedenis, Filosofie www.didyvanderveen.nl