Bestellijst

Bestellijst

Basisworkshop fotografie in de kerstvakantie

Cursuscode: 3231
29
dec

In deze basisworkshop in de kerstvakantie leer je om betere foto's te maken. Wat kun je met de Av (of A) stand en de Tv (of S) stand van je camera? Hoe krijg je bijvoorbeeld sneeuw goed op de foto? Al fotograferend leer je verschillende middelen in te zetten.
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen! Er is geen voorkennis nodig, maar enige beheersing van je camera is handig. Na deze workshop kun je bekijken of een complete basiscursus fotografie misschien iets voor je is.

• Geen voorkennis nodig.
• Meenemen: camera (liefst een kleinbeeld spiegelreflex) met geheugenkaart, volle accu, gebruiksaanwijzing en, als je hebt, een statief, draadontspanner en reservebatterij.
• We verzamelen bij Stay Okay Vondelpark.

Schrijf je in
Zaterdag 29 december 2018
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 50,00
Mw. D. (Didy) van der Veen
11:00 - 15:00
Locatie: Stayokay Vondelpark (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Didy) van der Veen
Didy van der Veen is fotografe, ze studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK). Ze werkt in opdracht als portret ??? en illustratief fotograaf en maakt autonoom vrij werk. Daarnaast is ze afgestudeerd als eerstegraads Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Interesses: Beeldende Kunst, Kunstgeschiedenis, Filosofie www.didyvanderveen.nl