Masterclass Visual Storytelling

Cursuscode: 7244
04
aug

Breng je zomerverhaal in beeld. Volg de masterclass Visual Storytelling met een ervaren fotografe en kom alles te weten over dit populaire onderwerp. Je ideeën, je emoties en je boodschap kun je met behulp van meerdere beelden in een samenhangend verhaal omzetten. Deze fotografieworkshop is zeer handig voor mensen die hun zomerverhaal in beeld willen vertalen, voor ondernemers die het verhaal van hun bedrijf in beeld willen vatten en voor alle social media marketeers en enthousiastelingen bekend met Insta-story en actief op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn. 

Beschikbare data: 23 juni, 21 juli of 4 augustus

Indicatie programma
10‐11 uur: introductie, theorie, bespreken inspiratiefoto
11‐12 uur: testfoto’s buiten a.d.h.v. tipspauze
13‐15.30 uur: fotoserie met thema buiten fotograferen
15.30‐17.00 uur: selectie 6-9 goede foto’s, leren combineren van foto’s, presenteren foto’s en uittesten of jouw verhaal overkomt?

Voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk: wat neem je mee?
1. Camera, volle accu, geheugenkaart, laptop om de foto’s te selecteren en verschillende combinaties te maken (aanbevolen software bijvoorbeeld Bridge of Lightroom)
2. Neem een inspiratiefoto mee: een foto die jouw gevoel over de zomer goed laat zien, of het gevoel dat jouw bedrijf moet uitstralen 

Resultaat
Jouw zomerserie van 6-9 foto’s, geschikt voor bijvoorbeeld Instagram of jouw gedrukte fotoboek.

Schrijf je in
Zaterdag 4 augustus 2018
1 workshop van 7 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 85,00
Mw. D. (Didy) van der Veen
10:30 - 17:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Didy) van der Veen
Didy van der Veen is fotografe, ze studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK). Ze werkt in opdracht als portret – en illustratief fotograaf en maakt autonoom vrij werk. Daarnaast is ze afgestudeerd als eerstegraads Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Interesses: Beeldende Kunst, Kunstgeschiedenis, Filosofie www.didyvanderveen.nl