Your cart

Your cart

Online cursus Smartphone Fotografie met praktijk

Course code: 7241

*Nu met maar liefst 25% korting

Maak de mooiste foto’s met je eigen smartphone! In deze basiscursus fotografie leer alle ins en outs over fotografie met je smartphone. Fotografische termen gaan voor je leven. Verschillen tussen ‘gewone’ fotocamera’s en smartphonecamera’s worden duidelijk en geven je inzicht in de diverse mogelijkheden. Apps & fotobewerking worden behandeld. Je brengt alle theorie meteen in de praktijk.

Aan het eind van de cursus:
- heb je basiskennis van termen fotocamera’s (ook nodig voor de smartphonecamera)
- heb je basiskennis van specifieke termen smartphonecamera’s
- heb je de benodigde kennis over lenzen van camera’s
- kun je werken met apps
- heb je kennis over fotobewerking
Door het bespreken van foto’s inspireer je elkaar en leer je (ook) veel van anderen. Het belangrijkste, namelijk jouw manier van kijken en fotograferen, staat centraal.

Na deze cursus kunt u eventueel doorstromen naar de Basiscursus Fotografie met Praktijk of de Verdiepingscursus met Praktijk of de cursus Smartfilming.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 25% korting is al inbegrepen in de prijs.
Woensdag 27 mei 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. M. (Marijke) Diel

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

19:00 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marijke) Diel