Workshop vakantiefotografie

Cursuscode: 7240
07
jul

Je komt terug van vakantie en de foto’s zien er niet uit zoals jij het gezien hebt...
In deze workshop leer je om betere foto’s te maken van je vakantie. Middelen om dit te doen zijn onder andere compositie, belichting, het licht, iso, scherpstellen en het gebruik van eventueel een statief. Al fotograferend leer je deze middelen in te zetten. Verschillende onderwerpen komen aan bod: landschap, mensen, actiefoto’s, de sfeer vangen en compositie. We gaan naar het Amstelpark: met de natuur, een molen, slingerende rails, rare muurtjes en Griekse zuilen om alvast in de stemming te komen. Ook bespreken we tips voor het combineren foto’s voor in een gedrukt fotoboek.
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen! Er is geen voorkennis nodig, maar enige basisbeheersing van je camera is handig.

• Geen voorkennis nodig, vooraf en tussendoor krijg je tips & tricks. 
• Meenemen: camera die semiautomatisch is in te stellen (liefst een kleinbeeld spiegelreflex) met geheugenkaart(en), volle accu, gebruiksaanwijzing, als je het hebt: statief, draadontspanner, reservebatterij. 
• We verzamelen bij Pannenkoekenrestaurant De Hop 2.0 in het Amstelpark 12.

Schrijf je in
Zaterdag 7 juli 2018
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 52,00
Mw. D. (Didy) van der Veen
11:00 - 15:00
Locatie: De Hop 2.0, Pannenkoekenrestaurant (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Didy) van der Veen
Didy van der Veen is fotografe, ze studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK). Ze werkt in opdracht als portret – en illustratief fotograaf en maakt autonoom vrij werk. Daarnaast is ze afgestudeerd als eerstegraads Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Interesses: Beeldende Kunst, Kunstgeschiedenis, Filosofie www.didyvanderveen.nl