Bestellijst

Bestellijst

Tunisch haken

Cursuscode: 3204
22
nov

Deze haaktechniek staat volop in de belangstelling en je kunt er werkelijk alle kanten mee uit! Zowel accessoires voor je interieur als een rondgehaakte sjaal met bijpassende muts zijn al gauw te maken. In de cursus leer je niet alleen een grote variatie aan steken, zoals het honingraatmotief, schelpmotief en stermotief, maar ook hoe je met meerdere kleuren je eigen ontwerp kunt uitvoeren, hoe je in het rond werkt en hoe je vormen kunt haken als bloem- en bladmotieven.

• De cursus is voor beginners en al enigszins gevorderden.
• Meenemen naar de eerste les: 3 bollen garen voor nld. 5-7 van verschillende kleuren, bijvoorbeeld ByClaire Soft Mix (Durable), een dubbelzijdige tunische haaknaald nr. 6 of 7, een stopnaald met stompe punt, schaar, potlood en ruitjespapier (0.5mm).

Schrijf je in
Donderdag 22 november 2018
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 35,00
Mw. A.H. (Anneke) Bakker-Schout
10:30 - 12:30
Locatie: Bos en Lommerplein 176 (klik hier voor de adres gegevens)
A.H. (Anneke) Bakker-Schout
Sinds vele jaren geef ik met plezier workshops en cursussen textiele werkvormen en sieraden maken aan de Volksuniversiteit. De technieken die aan bod komen lopen uiteen van vilten tot tekenend borduren, van sieraden haken tot kralenrijgtechnieken en kumihimo. Ieder half jaar wordt weer een nieuw gevarieerd aanbod samengesteld met veel aandacht voor eigentijdse (woon)accessoires en vormgeving. Er is grote belangstelling in de woonwereld voor handgemaakte accessoires en persoonlijke accenten. Cursussen als Haken en breien met XL-materiaal, Borduren en Vilten spelen hierop in. Het kennismaken met nieuwe creatieve technieken biedt cursisten mogelijkheden en inspiratie om persoonlijke werkstukken te maken.