Bestellijst

Bestellijst

Workshop Tunisch haken

Cursuscode: 3205

Vanwege de grote belangstelling voor deze bijzondere haaktechniek is er in december een extra workshop Tunisch haken gepland! Hierin komen nieuwe technieken en motieven aan bod. Als je aan de slag wilt met deze haaktechniek, waarmee je zowel in het platte vlak als in het rond kunt werken, geef je dan snel op!
Deze les is zowel voor beginners als gevorderden. 

• Meenemen: een dubbelzijdige Tunische haaknaald, nr. 5 of dikker, 2 kleuren bijpassend garen (bijvoorbeeld Durable Cosy).

Donderdag 20 december 2018
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 17,50
Mw. A.H. (Anneke) Bakker-Schout
10:30 - 12:30
Locatie: Bos en Lommerplein 176 (klik hier voor de adres gegevens)
A.H. (Anneke) Bakker-Schout
Sinds vele jaren geef ik met plezier workshops en cursussen textiele werkvormen en sieraden maken aan de Volksuniversiteit. De technieken die aan bod komen lopen uiteen van vilten tot tekenend borduren, van sieraden haken tot kralenrijgtechnieken en kumihimo. Ieder half jaar wordt weer een nieuw gevarieerd aanbod samengesteld met veel aandacht voor eigentijdse (woon)accessoires en vormgeving. Er is grote belangstelling in de woonwereld voor handgemaakte accessoires en persoonlijke accenten. Cursussen als Haken en breien met XL-materiaal, Borduren en Vilten spelen hierop in. Het kennismaken met nieuwe creatieve technieken biedt cursisten mogelijkheden en inspiratie om persoonlijke werkstukken te maken.