Bestellijst

Bestellijst

Schilder een doek in een dag

Cursuscode: 7129
19
apr

Heerlijk, met acrylverf op een doek schilderen. Docent Anneke Peereboom verrast je op deze zaterdag met een inspirerend onderwerp. Samen bekijk je het werk van grote schilders en al experimenterend ga je op zoek naar je eigen beeldverhaal. We spelen met het onderwerp, het materiaal, de kleuren en de compositie. De problemen die je tegenkomt bespreken we persoonlijk of in de groep. 

• De dag is inclusief materiaal, koffie en thee. Meenemen: je lievelingskwasten, oude lapjes, een (afscheur)palet en je lunch.

Schrijf je in
Vrijdag 19 april 2019
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 62,50
Mw. A. (Anneke) Peereboom
09:30 - 14:30
Locatie: Bos en Lommerplein 176 (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Anneke) Peereboom
Anneke Peereboom; Rietveld Akademie; Grafisch ontwerpen, Lerarenopleiding tekenen schilderen, Avondrijksacademie, Master in Art and Culture. Citaten uit recensies: "Er heerst luchtigheid in de schilderijen. Dat is nogal opmerkelijk, omdat de onbevangen ondertoon niet gekoppeld is aan een snelle, vlotte toets. De schilderijen die Peereboom in toonaangevende galeries exposeert, zijn het resultaat van een langdurig proces. De huid van de doeken verraadt een schildertrant die niet los gezien kan worden van veelvuldig overwegen. Schilderen, overschilderen, toevoegen, wegnemen en opnieuw nuanceren leiden uiteindelijk tot gelaagde composities waarin de worsteling met onderliggende lagen zichtbaar is gebleven." Het werk van Anneke Peereboom wordt vertegenwoordigd door verschillende galeries, nationaal en internationaal.