Your cart

Your cart

Schilderen met acrylverf

Course code: 7126
21
Mar

We schilderen met acrylverf, regelmatig gecombineerd met andere materialen. Deze schildercursus daagt je uit met inspirerende opdrachten. Je experimenteert met de materialen; een zoektocht naar wat jij ermee kunt doen. Ontdek waar je graag mee wilt werken en hoe je het materiaal dienstbaar kan maken aan wat je wilt uitbeelden. We bekijken en bespreken, als het binnen de opdracht past, het werk van grote schilders en wijzen elkaar op exposities.

• Het materiaal is bij de cursusprijs inbegrepen. Zelf meenemen: enkele (goedkope) dikke en dunne, harde en zachte kwasten/penselen en een (afscheur)palet.

Enroll
Donderdag 21 maart 2019
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Mw. A. (Anneke) Peereboom
09:30 - 12:30
Locatie: Bos en Lommerplein 176 (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Anneke) Peereboom
Anneke Peereboom; Rietveld Akademie; Grafisch ontwerpen, Lerarenopleiding tekenen schilderen, Avondrijksacademie, Master in Art and Culture. Citaten uit recensies: "Er heerst luchtigheid in de schilderijen. Dat is nogal opmerkelijk, omdat de onbevangen ondertoon niet gekoppeld is aan een snelle, vlotte toets. De schilderijen die Peereboom in toonaangevende galeries exposeert, zijn het resultaat van een langdurig proces. De huid van de doeken verraadt een schildertrant die niet los gezien kan worden van veelvuldig overwegen. Schilderen, overschilderen, toevoegen, wegnemen en opnieuw nuanceren leiden uiteindelijk tot gelaagde composities waarin de worsteling met onderliggende lagen zichtbaar is gebleven." Het werk van Anneke Peereboom wordt vertegenwoordigd door verschillende galeries, nationaal en internationaal.