Bestellijst

Bestellijst

Online lezing Rafael Moneo

Cursuscode: 1504
27
sep

Deze Spaanse architect (1937) is Pritzker winnaar en wellicht de belangrijkste Spaande architect van zijn generatie.

Zijn werk kenmerkt zich door een zorgvuldige inpassing in de omgeving, architectuur die fluistert in plaats van schreeuwt zoals hij zelf vaak heeft gezegd. Hij heeft vele prachtige musea gerealiseerd, waarvan de uitbreiding van het Prado (Madrid, 2007) wellicht het meest bekend is. Maar ook congrescentra, stations, een vliegveld en mooie woningbouw..

Zijn oeuvre is zeer veelzijdig, maar een mooie lichtval en natuurlijke materialen zien we steeds terugkomen.

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Schrijf je in
Maandag 27 september 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. drs S. (Suzanne) Roelofs

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs S. (Suzanne) Roelofs
Suzanne Roelofs studeerde architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij schrijft teksten en geeft cursussen en lezingen over architectuurgeschiedenis, met name vanaf de jaren 1920. Verder begeleidt ze culturele (architectuur) reizen naar o.a. de Verenigde Staten, China en diverse steden in Europa.