Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Van Meden tot Heden

Cursuscode: 5055
27
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

Vanaf ongeveer 4000 voor Christus tot 1979 heeft Perzië diverse imperia en dynastieën gekend. Lang niet altijd waren dat inheemse dynastieën, het land werd ook bestuurd door Griekse, Arabische, Mongoolse en Turkse dynastieën. Ieder imperia en iedere dynastie had zijn eigen mode en dat heeft invloed gehad op de Perzische mode en vice versa. Door de eeuwen heen zien we ook interessante overeenkomsten (cross-overs) tussen de Perzische en de westerse kostuums en mode. Ik zal hiervan een paar voorbeelden geven tijdens deze cursus.
Met deze cursus neem ik jullie graag mee op een korte modereis naar het Oude Perzië van “Meden tot Heden”. 

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Woensdag 27 januari 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Mw. M (Maryam) Entezami

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.


De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M (Maryam) Entezami