Your cart

Your cart

Online lezing: Fashionable Frida, Frida Kahlo als stijlicoon

Course code: 5083
29
Apr

Deze lezing gaat over het leven en werk van Frida Kahlo in relatie tot haar life style, haar dresscode en haar invloed op hedendaagse ontwerpers als Jean Paul Gaultier en Alexander McQueen. Ook jongere modeontwerpers raken geïnspireerd door Frida’s outfit, die eveneens op haar kunstwerken te zien zijn. Zo is ze tegenwoordig nog steeds een stijlicoon.

Met Literatuurlijst en digitale boekentafel

Yvonne van der Bijl is fotografe, beeldend kunstenaar en publiciste en geeft al vele jaren lezingen over Frida Kahlo, die deel uitmaakt van Yvonne’s serie van ‘Vier Sterke Vrouwen’.


Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Waitlist
Thursday April 29, 2021
1 presentation of 1,5 hrs start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 15,00
Tutor: Ms. Y. (Yvonne) van der Bijl

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
Y. (Yvonne) van der Bijl
Yvonne van der Bijl is fotografe, beeldend kunstenaar en publiciste en geeft lezingen met beelden over haar passies. Zij geeft al vele jaren lezingen over Frida Kahlo, die deel uitmaakt van Yvonne’s serie van ‘Vier Sterke Vrouwen’.