Bestellijst

Bestellijst

Online lezing Mystiek Toscane – Op Zoek naar de Essentie

Cursuscode: 5079
27
mei

Ondergedompeld in de rust van de Toscaanse heuvels, staan oude kloosters waar de natuur van de plek en de mens hun samenwerking vieren in een harmonieuze wijze. Weg van het lawaai van de grote steden en van de bekendste toeristische routes, blijken deze kloosters hoeders van oude kennis te zijn. Ontworpen op basis van precieze en onveranderlijke natuurwetten, stellen deze wereldlijke monumenten in feite een echte brug tussen de aarde en de hemel, waar de architectonische massa door de verticale spanning als een gigantisch muziekinstrument resoneert.

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Schrijf je in
Donderdag 27 mei 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,50
Dhr. A. (Andrea) Maddalena

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Andrea) Maddalena
Andrea Maddalena is Italiaanse architect, spreker, docent bij de Vrije Academie in Nederland, kunsthistoricus en onafhankelijke onderzoeker, deskundige in symboliek en antropologie, Etruskische, Romeinse en Middeleeuwse architectuur en kunst. Hij is docent Italiaans bij Dante Alighieri Amersfoort. www.andreamaddalena.com