Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Iran door de lens van cinema

Cursuscode: 5050
24
jan

Benieuwd naar Iraanse cinema? In deze cursusreeks maak je kennis met de meest invloedrijke Iraanse films van voor en na de revolutie.

Je krijgt toegang tot een website waar je de Iraanse films met Engelse ondertiteling kunt bekijken. Daarnaast ontvang je  voor de les extra achtergrond informatie over de films. Gedurende de bijeenkomsten, krijg je de gelegenheid om de films te bediscussiëren met de docent en je medecursisten. Door de lens van de films die we bespreken, krijg je zodoende een bredere inkijk in de Iraanse samenleving. Kennis van de Perzische taal is niet noodzakelijk.

Ter voorbereiding op de eerste les krijg je een week voor aanvang de titel van de eerste film toegestuurd en de gegevens waar je de film kunt bekijken. 

Schrijf je in
Maandag 24 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Dhr. M. (Mehdi) Zamani

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mehdi) Zamani
Sinds 2018 geef ik taalles. Daarnaast verzorg ik ook poëzielezingen en organiseer ik samen met anderen culturele evenementen. Voorbeelden van culturele evenementen zijn discussie- en filmavonden, waar we een Perzische film bekijken en later bediscussiëren, en het bezoeken van het Rijksmuseum incl. rondleidingen, waaronder één over Perzische miniatuurtekeningen.