Online kunstlezing Van Gogh aan de Seine

Online kunstlezing Van Gogh aan de Seine
Cursusnummer:
1056
6
dec

*Nu met maar liefst 20% korting

Waarom schilderden de kunstenaars Van Gogh, Seurat, Signac, Bernard en Angrand aan de Seine vlak buiten Parijs? Vijf ambitieuze post-impressionisten trokken naar de oevers van de beroemde rivier om te schilderen, vooral bij Asnières, de voorstad van Parijs die bekend stond als een idyllische groene plek waar stedelingen hun vrije tijd doorbrachten. Vanwege het veranderende landschap en de goede bereikbaarheid vanuit Parijs gingen kunstenaars er naar toe om te schilderen.

In het Van Goghmuseum in Amsterdam is van 13 oktober tot en met 14 januari de tentoonstelling Van Gogh aan de Seine te zien. In de tentoonstelling wordt getoond welke rol Asnières en de Seine hebben gespeeld in de artistieke ontwikkeling van belangrijke post-impressionisten als Van Gogh, Seurat, Signac, Bernard en Angrand.

Online interactieve lezing
: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

6
dec
 • 1 lezing van 1,5 uur Toon details
  • 1: woensdag 6 dec 2023 - 19:00 – Online cursus, niet op locatie
 • Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
 • € 17,50
 • Hoo-Man Chan
 • Online cursus, niet op locatie Toon adres-info
  • Online cursus, niet op locatie

  • info online

   De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Startdatum
Lesvorm
Docent