Online lezing Amedeo Modigliani - Het naakt van de ziel

Online lezing Amedeo Modigliani - Het naakt van de ziel
Cursusnummer:
1059
14
dec

Amedeo Modigliani, schilder en beeldhouwer met een onmiskenbare stijl, kan worden beschouwd als één van de belangrijkste artiesten van de twintigste eeuw. Los van de romantische stereotypen van kunstenaar die gewend aan excessen is - stereotypen die grotendeels niet overeenkomen met de waarheid en geen recht doen aan zijn persoon en zijn artistieke productie - blijkt Modigliani een gevoelige, verfijnde en diepgaande kunstenaar in staat om de menselijke ziel blootleggen door essentiële lijnen te traceren die gericht zijn op het onderzoek en naar het begrip van het vrouwelijke archetype. Deze conferentie onderzoekt de meest bijzondere en subtiele aspecten van het werk van een buitengewone kunstenaar, wiens kunst nog steeds vereist om beter begrepen te worden.

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

14
dec
 • 1 lezing van 2 uur Toon details
  • 1: donderdag 14 dec 2023 - 19:00 – Online cursus, niet op locatie
 • Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
 • € 21,00
 • Andrea Maddalena
 • Online cursus, niet op locatie Toon adres-info
  • Online cursus, niet op locatie

  • info online

   De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Startdatum
Lesvorm
Docent