Online lezing Twee prachtige onbekende stadjes op de grens tussen Toscane en Umbrië: Città della Pieve en Chiusi

Online lezing Twee prachtige onbekende stadjes op de grens tussen Toscane en Umbrië: Città della Pieve en Chiusi
Cursusnummer:
5061
19
jun

Maar een paar kilometer van elkaar verwijderd, blinken Città della Pieve (Umbrië) en Chiusi (Toscane) uit in schoonheid, kunst, cultuur, architectuur, gastronomie. Città della Pieve, een prachtig middeleeuws bakstenen stadje, is de geboorteplaats van de schilder Pietro Perugino en plek van sterke renaissancetraditie. Chiusi, een van de twaalf Etruskische steden van Midden-Etrurië, is de stad van het Nationaal Etruskisch Museum. Het gebied waarin ze zich bevinden bevat veel van de fascinerende kenmerken van zowel Umbrië als Toscane, en is voor elke bezoeker een unieke strategische basis voor het verkennen van het hele grondgebied van Midden-Italië. Deze lezing wil graag deze twee nog – ten onrechte – onbekende stadjes beter bekend maken bij een breder publiek.

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

19
jun
 • 1 les van 2 uur Toon details
  • 1: woensdag 19 jun 2024 - 19:00 – Online cursus, niet op locatie
 • Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
 • € 21,00
 • Andrea Maddalena
 • Online cursus, niet op locatie Toon adres-info
  • Online cursus, niet op locatie

  • info online

   De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Startdatum
Lesvorm
Docent