Bestellijst

Bestellijst

Online lezingenreeks Italiaanse routes van kunst, schoonheid en bewondering

Cursuscode: 5069
09
jun

Charme, geschiedenis en natuur

La bella Italia betovert ons met plaatsen die rijk zijn aan natuur, kunst en architectuur. Wanneer je deze plaatsen bewust bekijkt en beleeft, voeden ze lichaam, geest en ziel - het zijn plekken van persoonlijke ontwikkeling en groei.

In een reeks van 4 lezingen neemt docent Andrea Maddalena je mee op ontdekkingsreis langs 8 voor hem heel bijzondere plaatsen. Hij maakt van deze bekende Italiaanse plaatsen zo veel meer dan oppervlakkig te bezoeken vakantiebestemmingen: samen ontdekken we plaatsen, kunstwerken en architectuur die je leven voor altijd ten goede veranderen.

Locaties en onderwerpen (2 per lezing):

- Castel del Monte (Puglia)

- Meer van Bolsena (Lazio)

- Steden van Saturnus (Lazio)

- Città della Pieve (Umbrië)

- Matera (Basilicata)

- Monte San Martino (Lombardije)

- San Galgano (Toscane)

- Etruskisch goud (Etrurië)

 

Een reis om nooit te vergeten!

Schrijf je in
Donderdag 9 juni 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
4 lezingen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 78,00
Dhr. A. (Andrea) Maddalena

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Andrea) Maddalena
Andrea Maddalena is Italiaanse architect, spreker, docent bij de Vrije Academie in Nederland, kunsthistoricus en onafhankelijke onderzoeker, deskundige in symboliek en antropologie, Etruskische, Romeinse en Middeleeuwse architectuur en kunst. Hij is docent Italiaans bij Dante Alighieri Amersfoort. www.andreamaddalena.com