Bestellijst

Bestellijst

Online lezingenreeks Titanen van de Renaissance / Rafaël

Cursuscode: 5072
01
jun

Michelangelo: rusteloze en briljante beeldhouwer, architect en schilder van de Sixtijnse Kapel. Rafaël: goddelijke artiest in dienst van de belangrijkste opdrachtgevers. Leonardo da Vinci: 'homo universalis', mens van Kennis die elke discipline wist te behandelen, en kunstenaar die als geen ander schoonheid en waarheid bij elkaar wist te brengen.

Een drieluik van lezingen over de drie Titanen van de Italiaanse Renaissance. Hun leven en oeuvre worden ruim in behandeling genomen, ook in het licht van de meest recente theorieën. Een unieke, complete, boeiende gelegenheid om kennis te maken met drie van de belangrijkste Italiaanse artiesten aller tijden.

De laatste lezing in dit drieluik: 

Online lezingenreeks Titanen van de Renaissance / Leonardo op 8 juni


Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Schrijf je in
Woensdag 1 juni 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,50
Dhr. A. (Andrea) Maddalena

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Andrea) Maddalena
Andrea Maddalena is Italiaanse architect, spreker, docent bij de Vrije Academie in Nederland, kunsthistoricus en onafhankelijke onderzoeker, deskundige in symboliek en antropologie, Etruskische, Romeinse en Middeleeuwse architectuur en kunst. Hij is docent Italiaans bij Dante Alighieri Amersfoort. www.andreamaddalena.com