Bestellijst

Bestellijst

Online workshop Spoken word

Cursuscode: 7302
02
feb

In deze workshop van 2 uur laat Tomas de Paauw je kennis maken met Spoken Word. 

Wil jij jouw verhaal optimaal overbrengen? Let's go! Spoken word is dé verbale kunstvorm waarin zelfexpressie, woordkunst en emotie samensmelten. Je kent het vast wel, de inspiratie die je voelt na een mooie monoloog. Of het nou in een boek, liedje, theaterstuk, film, online of op TV is. Woorden hebben de kracht om ons te raken. Spoken word is het middel om met woorden te spelen. Dus, ben jij vrij van geest en op zoek naar een volgende uitdaging? Dan is spoken word echt iets voor jou!

Schrijf je in
Woensdag 2 februari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 65,00
Dhr. TWFF (Tomás) Paauw

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
TWFF (Tomás) Paauw
Hi, mijn naam is Tomás de Paauw. Als schrijver, spoken word artiest en dichter geniet ik van het feit dat verhalen ons nader tot elkaar brengen. Sinds 2013 ben ik mij in schrijven gaan verdiepen. Eerst in L.A. als songwriter, momenteel in Rotterdam als artistiek leider van Stichting Spraakuhloos. Al mijn werkzaamheden hebben betrekking tot woordkunst. Geschreven, gesproken, en de fysieke combinatie hiervan is wat spoken word eigen maakt. Altijd uit het hart.