Bestellijst

Bestellijst

Online lezing: Veilige, schone en efficiënte energie

Cursuscode: 5304

Dit is de eerste van zes lezingen over de transities naar de wereld van morgen. Aan de hand van video’s over de allernieuwste onderzoeksprojecten wordt u deelgenoot van oplossingen van onze kennisclusters om de bestaande maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Laat u zich verbazen. Raak geïnspireerd. Ervaar hoe onze toekomst eruit gaat zien.

De lezingen kunnen afzonderlijk gevolgd worden.

In lezing 1 staat de energietransitie centraal. De titel is “Veilige, schone en efficiënte energie”.

De energievoorzieningszekerheid komt aan bod, inclusief de door de kennisclusters aangedragen oplossingen voor beheer, stabilisering van het netwerk en het vormgeven van de markt. De allernieuwste technologische oplossingen voor duurzame energie en besparing worden belicht vanuit verschillende energiedragers. Slimme toepassingen worden in beeld gebracht voor het verhogen van energie-efficiëntie, opslag en koolstoftransitie.

Donderdag 21 januari 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,50
Dhr. W.G. (Walter) Pfeil

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
W.G. (Walter) Pfeil
Drs. Walter Pfeil (61) is Europa deskundige en bijna 40 jaar betrokken bij onderzoek naar de Europese samenwerking. Hij heeft o.a. Het Europees industriebeleid, onderzoek en ontwikkeling in kaart gebracht. Hij verzorgt sinds 2004 lezingen over de Unie en is momenteel verbonden aan Stichting EURED, EU Research en Educatie.