Your cart

Your cart

Politiek en samenleving

De politiek doorgronden en zo meer inzicht krijgen in actuele onderwerpen? Dan is een cursus Politiek en Samenleving bij Volksuniversiteit Amsterdam precies wat je zoekt! Verdiep je in de pluriforme samenleving, Europese politiek, democratie en meer. 
De cursussen en lezingen zijn geschikt voor iedereen met interesse in politiek en samenleving. Onze docenten zorgen dat elk onderwerp echt gaat leven en gaan graag de diepte met je in. Kies een online lezing of cursus, of kies een cursus op locatie. Ontdek het aanbod van dit seizoen en doe mee!

20% korting op ons online aanbod.

 

Cursussen, lezingen politiek & samenleving in Amsterdam

Breed aanbod online en offline cursussen

Geïnteresseerd in politiek en samenleving? Verbreed je kennis met een divers en betaalbaar aanbod cursussen, lezingen en workshops over politiek en samenleving in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een offline klassikale cursus in een van onze ruime lokalen of een online groepscursus met 20% korting. Onze ervaren docenten verwelkomen je graag bij de cursus, workshop of lezing over politiek en samenleving die het beste bij je past. De cursussen over politiek en samenleving zijn zeer laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden.

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke effectiviteit en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.