Bestellijst

Bestellijst

Online workshop Reis door je chakra's

Cursuscode: 5350
26
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

Herken je momenten dat je van binnen voelt dat er meer in je zit dan dat eruit komt? Dat er een onontdekt potentieel staat te popelen om ontdekt te worden?

Via dit programma ‘reis door de chakra's’ begeleid ik je om contact te maken met wat er in jou leeft en speelt via je lichaamswijsheid. Jouw essentie is oneindig potentieel waar je ten alle tijden uit kan putten. In essentie ben je energie. In essentie is alles energie. De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam die van belang zijn voor het leven van je potentieel. 

Via de 7 chakra’s die zich in je lichaam bevinden, die ieder respectievelijk verbonden zijn met de elementen aarde, water, vuur, lucht, geluid, licht, denken, ga je op ontdekkingsreis door jezelf en vergroot je je bewustzijn op je kwaliteiten en potentieel. 

In 4 workshops ontdek je jouw vuur, het element voor levenskracht en wat je nodig hebt om je speelveld te verruimen.Door naar jouw lichaam te luisteren, voel je wanneer je in je element bent én waar nog ruimte voor verbetering is.Je leert om jouw unieke kwaliteiten in te zetten en je onbenutte potentieel aan te spreken.Doordat je jouw energie laat stromen, gaan dingen met gemak en moeiteloos. Je komt dichter bij je natuurlijke Zelf.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Woensdag 26 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 240,00
Mw. M. (Mireille) Steenkamer

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mireille) Steenkamer
“Het eerste deel van mijn leven zie ik als het dienen van de mens van buiten naar binnen". Ik heb de Hogere Hotelschool gedaan en daarna jaren in de evenementenbranche gewerkt zowel in binnen als buitenland. "Het tweede deel van mijn leven geef ik aan het dienen van mensen van binnen naar buiten”. Op een gegeven moment voelde ik dat ik hier iets anders te doen heb en ben mij gaan omscholen. Als eerste via de opleiding Familieopstellingen om nu als Jungiaans analytisch therapeut en Chakra Healing de mens van binnenuit te begeleiden in hun vitaliteit. Noem het een roeping. Mijn passie is reizen. Niet alleen letterlijk rond de wereld maar ook of juist het avontuur van de zielsreis. De opleiding tot Familieopsteller was voor mij de keerpunt in mijn leven. Ik voel me bij het opstellingen werk als een vis in het water. De verdieping, verbinding en de innerlijke antwoorden die zich via een opstelling bewust gemaakt worden, is magisch. www.mireillesteenkamer.nl/over-mireille/