Cursus 3D tekenen met SketchUp

sep
Heb jij altijd al je eigen huis willen ontwerpen? Wil je uittesten hoe de nieuwe keuken of badkamer er uit komt te zien? Of wil je bouwtekeningen maken van je nieuwe tuinhuis?
In deze beginnerscursus leer je objecten en ruimtes in 3D te modelleren en kleuren en materialen toe te kennen. Verder leer je hoe je virtueel door je ontwerp heen kunt lopen en hoe je er tekeningen, afbeeldingen of een animatie van kan maken.
Iedere cursusavond krijg je een korte uitleg en demonstratie over een onderdeel van het tekenprogramma, verder is de cursus vraaggestuurd en werk je aan je eigen project. Dit kan een idee zijn waar je al lang mee rondloopt en wilt uitwerken, als je dit niet hebt, dan ga je je eigen huis modelleren.
Woensdag 23 september 2020
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. F. (Floor) van Wulfften Palthe

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
F. (Floor) van Wulfften Palthe
Floor werkt als ontwerper aan de inrichting van de stad, het landschap én aan haar huis en tuin. Om ruimtelijke plannen te visualiseren, tekent zij in 2D en 3D met verscheidene softwareprogramma’s. Daarnaast begeleidt ze kinderen en volwassenen in het ontwikkelen van hun creatieve, digitale vaardigheden. Ze heeft haar opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Academie van Bouwkunst Amsterdam gevolgd, en ze heeft voor verschillende opdrachtgevers zoals Vista en de Gemeente Amsterdam gewerkt. Hierdoor heeft zij veel tekenervaring en ze kent SketchUp dan ook als haar broekzak. Ze heeft oog voor detail en esthetiek staat bij haar hoog in het vaandel. Door haar doortastendheid en behulpzaamheid krijg je altijd een antwoord op je vraag.