Bestellijst

Bestellijst

Online cursus 3D ontwerpen met SketchUp

Cursuscode: 7053

*Nu met maar liefst 25% korting

Heb jij altijd al je eigen huis willen ontwerpen? Wil je uittesten hoe de nieuwe keuken of badkamer er uit komt te zien? Of wil je bouwtekeningen maken van je nieuwe tuinhuis?
In deze beginnerscursus leer je objecten en ruimtes in 3D te modelleren en kleuren en materialen toe te kennen. Verder leer je hoe je virtueel door je ontwerp heen kunt lopen en hoe je er tekeningen, afbeeldingen of een animatie van kan maken.
Iedere cursusavond krijg je een korte uitleg en demonstratie over een onderdeel van het tekenprogramma, verder is de cursus vraaggestuurd en werk je aan je eigen project. Dit kan een idee zijn waar je al lang mee rondloopt en wilt uitwerken, als je dit niet hebt, dan ga je je eigen huis modelleren.
De cursus wordt online gegeven in Zoom, gratis te downloaden. Ook SketchUp Make is gratis online te gebruiken. De live online cursus heeft hetzelfde programma als de klassikale offline cursus. Het contact met de docent en medecursisten en de sfeer van de lessen in online virtual classrooms is vergelijkbaar met een klassikale les.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer of laptop (met een muis) met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 25% korting is al inbegrepen in de prijs.

Dinsdag 12 mei 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 98,00
Mw. F. (Floor) van Wulfften Palthe

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
F. (Floor) van Wulfften Palthe