Your cart

Your cart

Online cursus 3D ontwerpen met SketchUp

Course code: 7054
07
Jul

*Nu met maar liefst 20% korting

Heb jij altijd al je eigen huis willen ontwerpen? Wil je uittesten hoe de nieuwe keuken of badkamer er uit komt te zien? Of wil je bouwtekeningen maken van je nieuwe tuinhuis?

In deze beginnerscursus leer je objecten en ruimtes in 3D te modelleren. De focus ligt op de basisvaardigheden, zoals het navigeren, het selecteren, het modelleren van verschillende vormen en heel belangrijk; de organisatie van je model. Verder ga je je model een bepaalde stijl geven, door het instellen van materialen, lijndiktes en lichtinval. Tenslotte leer je hoe je door je ontwerp heen kunt lopen en hoe je er plattegronden, doorsnedes, afbeeldingen of een animatie van kunt maken. 

Iedere cursusavond krijg je een korte uitleg en demonstratie over een onderdeel van het tekenprogramma, verder is de cursus vraaggestuurd en werk je aan je eigen project. Dit kan een idee zijn waar je al lang mee rondloopt en wilt uitwerken, als je dit niet hebt, dan ga je je eigen huis modelleren. 

De cursus wordt online gegeven in Zoom, gratis te downloaden. Ook bij SketchUp kun je gratis een account aanmaken, we zullen gaan werken in de online webversie (SketchUp Free). De live online cursus heeft hetzelfde programma als de klassikale offline cursus. Het contact met de docent en medecursisten en de sfeer van de lessen in online virtual classrooms is vergelijkbaar met een klassikale les.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer of laptop, een muis met scrollwieltje, een webcam of ingebouwde camera, een (ingebouwde) microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

 

 

Enroll
Dinsdag 7 juli 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 98,00
Mw. F. (Floor) van Wulfften Palthe

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
F. (Floor) van Wulfften Palthe
Floor werkt als ontwerper aan de inrichting van de stad, het landschap én aan haar huis en tuin. Om ruimtelijke plannen te visualiseren, tekent zij in 2D en 3D met verscheidene softwareprogramma’s. Daarnaast begeleidt ze kinderen en volwassenen in het ontwikkelen van hun creatieve, digitale vaardigheden. Ze heeft haar opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Academie van Bouwkunst Amsterdam gevolgd, en ze heeft voor verschillende opdrachtgevers zoals Vista en de Gemeente Amsterdam gewerkt. Hierdoor heeft zij veel tekenervaring en ze kent SketchUp dan ook als haar broekzak. Ze heeft oog voor detail en esthetiek staat bij haar hoog in het vaandel. Door haar doortastendheid en behulpzaamheid krijg je altijd een antwoord op je vraag.