Bestellijst

Bestellijst

Online course Dutch NT2 Basic I - III Super Intensive (A0-A2)

Cursuscode: 6084
04
jun

*25% price reduction on all online courses

This Beginners Course will be four classes a week in the morning. Join us and take the plunge! You can start out in English, but you will be encouraged to speak Dutch as much as possible. This course asks for at least one and a half hours of study every day. It’s intensive and hard work, but it’s fun and rewarding!

• Lessons are scheduled on Monday, Tuesday, Thursday and Friday 9.30-12.00 hrs
• Lessen zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:30-12:00 uur
• There are no lessons on 25 and 26 June - Geen les op 25 en 26 juni

• Book: Nederlands in gang, ISBN 9789046905609, (3e druk 2017, nieuwste druk-latest version),  Coutinho, € 42,95. Buy the books here.

Online interactive course: This groupcourse is offered online in a virtual classroom. 
What do you need to  be able to participate? A computer, a laptop or a tablet, a webcam, built in or stand alone, and an internet connection. 
*Attention: the 25% reduction is already incorporated in the stated price.

Schrijf je in
Donderdag 4 juni 2020
36 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 732,50
Mw. P. (Petra) Hoenen
Boek: Nederlands in gang, 3e druk 2017 (klik hier voor meer informatie)

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

9:30 - 12:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Petra) Hoenen
Lesgeven beschouw ik als het aansturen van mensen om in eerste instantie zelf de taal te laten ontdekken. Ik zie me als een gids in de jungle van de taal, want zo wordt het vaak door velen ervaren. Het is een uitdaging om iets wat ingewikkeld lijkt simpeler te laten worden. Het fascineert me dat, alleen al door een bepaald klankgebruik, groepen mensen elkaar kunnen verstaan. Het is niet alleen leuk om een andere taal te begrijpen en daar uiteindelijk mee te kunnen communiceren, maar ook daardoor andere culturen te leren kennen. Ooit zelf bij de VUA cursussen Spaans en Italiaans gevolgd en nu al weer jaren werkzaam als docent Spaans en NT2 en bij de VUA met veel plezier!