Dutch course NT2 Beginners 3 (A1-A2)

Cursuscode: 2012
sep

Kun je al simpele gesprekjes voeren in het Nederlands? Dan is deze cursus voor jou. Je leert beter praten, luisteren, lezen en schrijven. In de les spreken we alleen Nederlands. Aan het eind van deze cursus heb je het niveau A2 bereikt van het Europees Referentiekader.

• Boek: Nederlands in gang, hoofdstuk 13-18, ISBN 9789046905609, (3e druk 2017, nieuwe druk - latest version), Coutinho, € 42,95. Buy the book here

• Er is geen les op donderdagavond 14 november

• Er is wel les op donderdag 5 december

Donderdag 19 september 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs A. (Annelies) Vermeulen
Boek: Nederlands in gang, 3e druk 2017 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Annelies) Vermeulen
Annelies Vermeulen (1960) Ik heb Nederlands en Algemene Taalwetenschap gestudeerd. Na mijn studie heb ik als NT2-docent bij de Volkuniversiteit gewerkt. Dit combineerde ik met mijn baan als communicatie- en management trainer bij een groot bedrijf. Omdat ik veel reisde voor mijn werk als management trainer heb ik mijn lessen voor de Volksuniversiteit toen stopgezet. Na 25 jaar ben ik sinds najaar 2009 weer terug bij de Volksuniversiteit. Met veel plezier als NT2-docent. Ik geef ook privé-lessen en werk daarnaast voor een uitgeverij. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat studenten zo veel mogelijk praten, waarbij grammatica natuurlijk wel de basis vormt. Ik zoek naar onderwerpen waar men graag over praat: hobby's, favoriete gerechten, eigen cultuur, vakantie, invulling van je weekend, ergernissen, wensen. Mijn favoriete tijdbesteding: lezen, koken, reizen en door de stad fietsen.