Dutch Course NT2 Beginners (in Dutch) (A0-A1)

The instruction language of this course is entirely in Dutch.

Deze cursus is voor beginners / This course is for absolute beginners.
De instructietaal is Nederlands / language of instruction is Dutch.

• Book: De Opmaat naar nt2- niveau a2, herziene editie,  ISBN 9789024431991, uitgeverij Boom,€ 39,90.  Buy the book here

Maandag 17 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. P. (Petra) Aanraad
Boek: De Opmaat naar nt2- niveau a2, herziene editie, uitgeverij Boom (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Mondkapjes zijn verplicht bij verplaatsing in het gebouw. Als je zit mag het mondkapje af. Was vaak je handen. Houd afstand (1,5 m is een veilige afstand). Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen. Bij enkele cursussen wordt een Coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit staat dan vermeld in de cursustekst.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Petra) Aanraad
Petra Aanraad werkt sinds januari 2016 bij de Volksuniversiteit Amsterdam. Ze is eerstegraads docent Engels en bevoegd docent Nederlands als tweede taal. Ze is een gedreven docente, houdt van taal, literatuur, lesgeven en het begeleiden van mensen. Ze heeft een aantal jaren gewoond en gewerkt in Groot Brittannië. Naast haar werk als taaldocent is Petra documentaire fotograaf.------------------------------------- Petra Aanraad has been teaching with the Volksuniversiteit Amsterdam since January 2016. She has a master’s degree in teaching (English) and a qualification to teach Dutch as a foreign language(NT2). She is a committed teacher, loves language, literature, coaching and teaching people. She lived and worked in the UK for a number of years. In addition to her teaching work, Petra is a documentary photographer.