Bestellijst

Bestellijst

NT2 Basic I + II intensive

Cursuscode: 6003
21
jan

Can’t wait to go Dutch? This course is for beginners who wish to learn Dutch in a very short period of time. We start out in English, but after a while you will be encouraged to speak Dutch as much as possible. This intensive course asks for at least one and a half hours of study every day. Lessons are twice a week.

• course 6003: Lessons are schedules on Monday evening and Wednesday evening.

• Book: Nederlands in gang, chapter 1-12, ISBN 9789046905609, (3e druk 2017, nieuwste druk-latest version), Coutinho, € 39,50.  Buy the book here

Schrijf je in
Maandag 21 januari 2019
24 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 699,00
Mw. drs M. (Mirjam) van Deijl
Boek: Nederlands in gang, 3e druk 2017 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:45
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adres gegevens)
drs M. (Mirjam) van Deijl
Mijn naam is Mirjam van Deijl. Ik heb Nederlands, Geschiedenis en Kunstgeschiedenis gestudeerd. Ik geef al zo???n zestien jaar Nederlands aan Anderstaligen op de Volksuniversiteit. Van Basic 1 tot en met Gevorderden. De hele wereld komt bij mij over de vloer. Ik vind het belangrijk dat er vanaf het begin een goede sfeer hangt in de groep;veel aandacht voor kennismaking dus. En veel groepsopdrachten tijdens de les. Contacten worden na afloop van de cursus vaak voortgezet en dat is fijn als je, ver van huis, in een vreemde stad woont. Vanaf het begin probeer ik zoveel mogelijk Nederlands te spreken. Ongeacht het niveau. Met handen en voeten kom je een heel eind. Ik vind het leuk om af en toe iets te vertellen over de geschiedenis van Amsterdam of ik neem de laatste nieuwtjes met de groep door in de Metro of Spits. Ik heb nog een ander baantje. Een paar uur per week geef ik Kunstgeschiedenis op het Cygnusgymnasiumin Amsterdam-oost.Heel ander publiek, jonger en rumoeriger, maar ontzettend leuk om te doen. Mijn hobby???s: naar toneel-en balletvoorstellingen gaan, lezen en schilderen.