Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Nederlands NT2 Beginners voor Duitstaligen Intensief (A0 – B1)

Cursuscode: 6021

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze intensieve cursus is speciaal gemaakt voor Duitstaligen. In korte tijd bereikt de cursist het taalniveau B1 van het Europees Referentie Kader (ERK). Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met de voorkennis van de Nederlandse taal die Duitstalige cursisten hebben. Uiteraard wordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillen en de typische Nederlandse taalkenmerken. Uitspraak en idioom zijn vaste onderdelen in deze cursus. Tijdens de cursus ligt de nadruk op spreken.De maximale groepsgrootte van deze intensieve opzet is 6 cursisten.

• Boeken: In de startblokken, 2e druk, ISBN 9789046905678, Coutinho  €33,95.
Op naar de eindstreep, 3e druk, ISBN 9789046906767, Coutinho  €42,95.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Dinsdag 19 januari 2021
24 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 640,00
Mw. S. (Saskia) Laval
Boeken: In de startblokken, 2e druk, Coutinho, Op naar de eindstreep, uitgeverij Coutinho, 3e druk (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Saskia) Laval