Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Nederlands NT2 Gevorderd 1 (B1-B2.1)

Cursuscode: 4076
20
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

De eerste stap op weg van goed naar perfect! Deze cursus is voor mensen die het Nederlands beheersen op niveau B1 en verder willen groeien. We oefenen samen lezen, luisteren, spreken en schrijven.

• Boek: Nederlands op niveau, (hoofdstuk 1-3), ISBN 9789046904411, € 42,95.  Koop je boek hier   

•  Kijk hier als je niet zeker weet of je het juiste niveau hebt.
•  Click here if you have any doubts about your level

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Donderdag 20 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 381,00
Dhr. S.C. (Siebren) Ruijg
Boek: Nederlands op niveau (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:00 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
S.C. (Siebren) Ruijg
Mijn naam is Siebren Ruijg en vanaf september geef ik taalcursussen NT2 aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Inmiddels heb ik ruim veertien jaar werkervaring als docent Nederlands en NT2, op verschillende scholen en onderwijsinstellingen. Hiervoor heb ik Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Leiden gestudeerd en een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands en een certificaat voor NT2-onderwijs behaald. Ik ben een enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde docent met ruime ervaring in het geven van privélessen, groepstaaltrainingen en inburgeringscursussen. Tijdens mijn lessen zijn een goede sfeer en plezier in het leren van de Nederlandse belangrijk; ik streef ernaar om elke cursist het beste uit zichzelf te laten halen en hem of haar op die manier wegwijs te maken in het Nederlands. Ik ben flexibel en bied efficiënte taaltrainingen aan, op basis van de leerbehoeften van de doelgroep. Tot snel!