Cursus Nederlands NT2 Gevorderd 2 (B2.1-B2)

Cursuscode: 2052
sep

Dit vervolg op Gevorderden I is bedoeld voor mensen die de Nederlandse taal al zeer goed beheersen en hun kennis willen perfectioneren. We oefenen samen lezen, luisteren, spreken en schrijven. Na deze cursus ben je op weg naar het niveau B2.

• Boek: Nederlands op niveau, (hoofdstuk 4-6), ISBN 9789046904411, € 42,95. Koop je boek hier

•  Kijk hier als je niet zeker weet of je het juiste niveau hebt.
•  Click here if you have any doubts about your level

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs A. (Annelies) Vermeulen
Boek: Nederlands op niveau (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
drs A. (Annelies) Vermeulen
Annelies Vermeulen (1960) Ik heb Nederlands en Algemene Taalwetenschap gestudeerd. Na mijn studie heb ik als NT2-docent bij de Volkuniversiteit gewerkt. Dit combineerde ik met mijn baan als communicatie- en management trainer bij een groot bedrijf. Omdat ik veel reisde voor mijn werk als management trainer heb ik mijn lessen voor de Volksuniversiteit toen stopgezet. Na 25 jaar ben ik sinds najaar 2009 weer terug bij de Volksuniversiteit. Met veel plezier als NT2-docent. Ik geef ook privé-lessen en werk daarnaast voor een uitgeverij. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat studenten zo veel mogelijk praten, waarbij grammatica natuurlijk wel de basis vormt. Ik zoek naar onderwerpen waar men graag over praat: hobby's, favoriete gerechten, eigen cultuur, vakantie, invulling van je weekend, ergernissen, wensen. Mijn favoriete tijdbesteding: lezen, koken, reizen en door de stad fietsen.