Halfgevorderd-Intermediate

Kies voor een cursus voor halfgevorderden als je al het A2 niveau hebt. We focussen op alle vaardigheden: praten, luisteren, lezen en schrijven. In de lessen spreken we alleen Nederlands. Om je ook iets te vertellen over de geschiedenis van Amsterdam en Nederland, brengen we bij de cursussen Halfgevorderden II en III een bezoek aan het Amsterdam Museum en aan Het Scheepvaartmuseum.  Na deze cursussen NT2 voor halfgevorderden zit je op niveau B1 van het Europees Referentiekader. Gratis spreekuren/ intakes voor cursisten die hun taalniveau willen testen of waar een taaltest verplicht is. 

NT2 Halfgevorderden I

Cursuscode: 6086
Donderdag 24 mei 2018
12 lessen van 2,5 uur
Prijs: € 409,00
Dhr. drs G. (Gerard) Nijenhuis
Boek: Nederlands in actie
19:00 - 21:45
Locatie: OBA, Javaplein 2
28
mei

NT2 Halfgevorderden II

Cursuscode: 6087
Maandag 28 mei 2018
12 lessen van 2,5 uur
Prijs: € 409,00
Mw. drs M. (Mirjam) van Deijl
Boek: Nederlands in actie
19:00 - 21:30
Locatie: OBA, Javaplein 2

Kun je al simpele gesprekjes voeren in het Nederlands? Kies voor een cursus NT2 voor halfgevorderden. Je leert beter praten, luisteren, lezen en schrijven. In de les spreken we alleen Nederlands. Aan het eind van deze cursussen heb je het niveau B1 bereikt van het Europees Referentiekader. Weet je niet wat je niveau is? Kom langs bij een gratis spreekuur/ intake NT2. 
Volksuniversiteit Amsterdam organiseert ook cursussen op maat voor bedrijven. De cursussen kunnen aan specifieke wensen worden aangepast en op locatie of op een van de locaties van Volksuniversiteit Amsterdam worden gegeven. Investeer in je expat-medewerkers. Heb je interesse? Neem dan contact op met secretariaat@vua-ams.nl.