Bestellijst

Bestellijst

Cursus NT2 Beter Spreken, Grammatica en Conversatie 1 (B1-B2)

Cursuscode: 2031
15
sep

Kan je je al redelijk in het Nederlands redden (B1-B2), maar weet je tegelijkertijd dat je helaas nog steeds dezelfde vergissingen maakt, dan is deze cursus iets waar je al 'n tijdje naar op zoek bent. Om meer inzicht te krijgen gaan we eerst een uur 'n grammaticaal onderwerp op 'n communicatieve manier doornemen, zodat we in het tweede uur de theorie in praktijk kunnen brengen en het kunnen hebben over het dagelijks leven en wat er zoal in de wereld verder nog gaande is.
Deze cursus is geschikt voor een ieder die de cursus Halfgevorderden 1 heeft gevolgd bij Volksuniversiteit Amsterdam.

Schrijf je in
Dinsdag 15 september 2020
9 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00
Mw. P. (Petra) Hoenen

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

13:30 - 16:00
Locatie: Theater De Omval, Diemen (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Petra) Hoenen
Lesgeven beschouw ik als het aansturen van mensen om in eerste instantie zelf de taal te laten ontdekken. Ik zie me als een gids in de jungle van de taal, want zo wordt het vaak door velen ervaren. Het is een uitdaging om iets wat ingewikkeld lijkt simpeler te laten worden. Het fascineert me dat, alleen al door een bepaald klankgebruik, groepen mensen elkaar kunnen verstaan. Het is niet alleen leuk om een andere taal te begrijpen en daar uiteindelijk mee te kunnen communiceren, maar ook daardoor andere culturen te leren kennen. Ooit zelf bij de VUA cursussen Spaans en Italiaans gevolgd en nu al weer jaren werkzaam als docent Spaans en NT2 en bij de VUA met veel plezier!