Nederlands voor bedrijven

Een belangrijke investering in uw werknemers
Amsterdam, knooppunt van internationale bedrijven. Steeds meer anderstaligen zijn in Nederland om hier tijdelijk of voor een langere periode te wonen en te werken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal bevordert een snelle integratie in het bedrijfsleven. Een cursus Nederlands is dus geen overbodige luxe, maar een zeer wenselijke investering in uw werknemers.

Waarom Volksuniversiteit Amsterdam?
Volksuniversiteit Amsterdam heeft al jarenlang ervaring in het geven van cursussen Nederlands aan anderstaligen en organiseert kwalitatief hoge en betaalbare cursussen voor zowel laagopgeleide als hoogopgeleide anderstaligen (expats). Wij garanderen bekwame docenten, flexibiliteit en zeer scherpe tarieven.

Groepslessen
Wij organiseren cursussen voor groepen medewerkers van uw organisatie. De lessen kunnen gegeven worden op úw locatie of op een van de verschillende locaties van Volksuniversiteit Amsterdam. Op aanvraag kunnen wij ook individuele cursussen organiseren.

Cursussen Nederlands op maat
De cursussen voor uw werknemers worden aan uw specifieke wensen aangepast. Wij bieden cursussen Nederlands op maat, voor alle niveaus. Van een beginnerscursus tot een cursus voor gevorderden, bij ons vindt u de cursus die bij uw organisatie en uw medewerkers past.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Op dit moment is er geen cursusaanbod in deze categorie. Kijk even verder op de site of kom hier binnenkort terug. Er worden regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd.