Bestellijst

Bestellijst

Schrijfvaardigheid

Spreek jij al goed Nederlands, maar merk je dat je bij het schrijven nog wel fouten maakt? Kies dan een cursus Nederlands schrijven.. Samen zorgen we dat jouw e-mails, brieven en zakelijke correspondentie voortaan ook foutloos zijn!
Kies een online of een offline cursus Nederlandse schrijfvaardigheid. Onze ervaren docenten helpen je graag op weg naar perfect Nederlands!

1 op 1 online cursus Nederlands NT2 Beter Schrijven
De eerste les van de cursus Beter schrijven vindt via Zoom plaats. Datum en tijd in overleg (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing). Tijdens deze eerste bijeenkomst worden leerdoelen en inhoud afgestemd. In de vervolglessen gaan huiswerk, aanwijzingen, instructies en correcties via email. Halverwege de serie lessen en aan het eind wordt een Zoom-les ingepland voor tussen- en eindevaluatie. 

Vrijdag 31 december 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 500,00

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Cursus Nederlands Schrijven

Nederlandse Schrijfvaardigheid

Verbeter je Nederlandse schrijfvaardigheid met een cursus bij Volksuniversiteit Amsterdam! Onze cursussen schrijfvaardigheid zijn geschikt voor mensen die al goed Nederlands spreken, maar nog wel fouten maken bij het schrijven. Wil jij beter zakelijk Nederlands leren schrijven, of je beter kunnen uitdrukken in brieven en e-mails? Wij hebben de online of offline cursus Beter Nederlands Schrijven die bij je past!

20% korting op alle online cursussen Nederlands schrijven

20% korting op al onze online cursussen Beter Nederlands Schrijven! De online cursussen Nederlands/NT2 bieden hetzelfde curriculum aan als de offline cursussen. Onze virtuele klaslokalen bieden dezelfde groepsgrootte en sfeer.
De lessen zijn interactief: stel je vragen direct aan de docent en krijg meteen feedback. Leer beter Nederlands schrijven met Volksuniversiteit Amsterdam!