Bestellijst

Bestellijst

Online lezing: Leven en werk van Willem Marinus Dudok

Cursuscode: 1106

*Nu met maar liefst 25% korting

Willem Marinus Dudok (1884-1974) is een van de belangrijkste 20ste-eeuwse architecten. Hij werkte bijna zestig jaar lang aan een indrukwekkend oeuvre. Zijn beroemdste ontwerp is uiteraard dat van het Hilversumse raadhuis. Maar hij ontwierp ook woonwijken en scholen in Hilversum, Amsterdam en Eindhoven. Bekend was ook zijn ontwerp voor de Rotterdamse Bijenkorf (1930), verwoest bij het bombardement in 1940.

Tijdens een lezing hoort u meer over het leven en werk van deze wereldberoemde architect en de invloed die hij heeft gehad op de vormgeving van ons land.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 25% korting is al inbegrepen in de prijs.

Dinsdag 20 oktober 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 12,50
Dhr. N. (Norman) Vervat

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Norman) Vervat