Online lezing: Moderne architectuur in Nederland

In de twintigste eeuw maakt de Nederlandse architectuur een enorme ontwikkeling door. Architecten als Berlage, Dudok, Rietveld, Maaskant en Koolhaas, worden nationaal en internationaal beroemd. Stromingen als de Amsterdamse School en het modernisme komen op. De steden groeien enorm en staan met name na 1945 voor de gigantische uitdaging om de woningnood aan te pakken. Tijdens deze lezing hoort u het verhaal van de moderne architectuur in Nederland (tot ca. 2010) en maakt u kennis met bekende en minder bekende architecten uit deze periode.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 16 juni 2020
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Dhr. N. (Norman) Vervat

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt.

N. (Norman) Vervat